Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Tuesday, 27 March 2012

Hantaran

Contoh-contoh gubahan hantran di Butik Pengantin Dania
Cuci Mata la....

Hantaran TEMA PUPRLE






Gubahan Hantaran Cantik

Gubahan Hantaran Ohh Hantaran

Pakej gubahan hantaran tercantik.Nak story mory or to give info kat semua.Gubahan hantaran boleh ditempah terus di Butik Pengantin Dania.. Terpulang pada pilihan masing-masing nak buat sendiri atau pun tempah (Make sure kalau nak tempah tu dengan saya taauu ok sambil promote hehe).Tapi kebanyakannye trend sekarang ni lebih suka tempah o beli yang dh siap.Mana taknye masa tu kadang ada kadang tak kannnn.tak pun sebab "malas" nak fikir benda kecik-kecik ni.yela soal hantaran takkan nak fikir sampai setahun untuk dpt idea padahal benda simple je.Hantaran ini adalah simbolik setakat adat semata2...cukup syarat xnak nanti jd mengungkit lepas kawin knp masa kawin dulu xde semua ni...So kalau nak buat pun apalah salahnye sambil leh memenuhkan album pertunangan atau perkahwinan anda. Apa yang saya tengok sekarang ni gubahan hantaran tak terhad lagi pada satu warna atau warna-warna lembut leh dipelbagaikan dengan macam2.Orang-orang sekarang dah makin kreatif.Ikut la citarasa masing-masing kannn...So di Butik Pengantin Dania ada bagi Pakej Hantaran 2012...


Pakej Bunga Artificial
5 dulang-Rm250
7 dulang-Rm350
9 dulang-Rm450
(RM50 per dulang)

#bunga artificial boleh diambil terus
#reben atau aksesori yang sesuai
#bekas hantaran

Pakej Bunga Segar Ekskusif
5 dulang-Rm 375
7 dulang-Rm 525
9 dulang-Rm675
(RM75 per dulang)

#Pilihan bunga-bunga segar
#reben atau aksesori yang sesuai
#bekas hantaran

Info

  • Upah membuat gubahan hantaran antara RM15 sehingga RM30.Bergantung dengan jenis gubahan
  • Jika bakal pengantin ada menyediakan bekas hantaran ada diskaun daripada pakej
  • Kesemuanya harus dipulangkan dalam masa 5 hari kecuali bunga sahaja...
Syarat-syarat
  • Tempahan gubahan hendaklah dibuat selewat-lewatnye 1 bulan sebelum tarikh perkahwinan
  • Deposit 50% diperlukan untuk pengesahan tempahan.Jika tempahan dibatalkan deposit tidak akan dipulangkan
  • Baki bayaran hendaklah dibuat sebelum penghantaran atau semasa penghantran
  • Segala bayaran boleh dibuat di akaun CIMB sms o call 0129368467 diberitahu kemudian
  • Sila email atau sms nama penuh,alamat,no tel,jenis tempahan& bukti bayaran di daniabridal@gmail.com
  • Tempahan anda tidak sah selagi pembayaran deposit tidak dibuat.
  • Pihak butik berhak menuntut ganti rugi sekiranya berlaku sebarang kehilangan atau kerosakkan setiap barang yang disewa dari pihak butik
  • Bayaran yang disewa deposit sebanyak rm30 diperlukan setiap untuk 1 jenis barang.Barang yang disewa harus dipulangkan selewat-lewatnya 7 hari darii tarik digunakan.Deposit akan dikembalikan jika barang yang disewa dalam keadaan baik



 

Monday, 26 March 2012

Pelamin Moden Inggeris

Salam Semua.......

News entry for today...pe lagi upload pelamin baru la..ok ini adalah pelamin terbaru daripada Butik Pengantin Dania...CANTIIK kannnnn... Simple n Sweet...yang paling BEST pasal pelamin ini ialah sangat sesuai untuk semua warna baju...so bakal pasangan pengantin tak payahla gaduh atau pening2 fikir warna tema korang dengan keluarga masuk ke x..kalau pakai pelamin ni confirm masuk semua warna :p

Latest pelamin ni ha die..SELAMAT MENCUCI MATA .>>>>>>>>>>>>






PELAMIN NI KAMI GUNAKAN BUNGA ARTIFICIAL JE TAPI NAMPAK GORGEOUS KAN MACAM BUNGA BETUL. BAGI MEREKA YANG NAK KAN FRESH FLOWER PUN BOLEH IKUT PERMINTAAN & BUDGET 

sms o call me 0129368467

Butik Pengantin Dania

Hari Pertunangan yg Happening

Salam...
Mula la nk start mengomel alhamdullilah selesai sudah 10/3/2012 hari pertunangan ku..grrrr .Ok la..simple & Nice.sbb mmg itu yang saya nak. Hanya family terdekat je yang hadir..cukup syarat.sederhana itu lebih baik kannnnn.. Antara gambar yang boleh dikongsi..SILVER/PINK/PURPLE.
Semoga ikatan pertunangan ini diakhiri dengan perkahwinan amminnn.....InsyaAllah

"We are simply like two best friends.We love being so relaxed together doing our favorite activities including watching movie,enjoying a simple dinner with close friends and together build up for Butik Pengantin Dania"


Cinta itu indah tetapi Cinta yang Agung & kekal itu hanyalah Dia yang satu..

Butik Pengantin Dania

PELAMIN MINI & BILA SI COMEL BERAKSI

Rasa best & geli hati sangat bila tengok si kecil inara marissa atau nama glamournye YAYA ni berposing..dapat je kamera mula lah dtg kegedikkan nye opps...salah ke comelannye.Orang lain tgh sibuk berborak terus stop bl tgk yaya ni posing..dah macam model barbie doll..pasni leh jadi model la ok yaya junior (^_^) Antara aksi yg dirakam..btw pelamin kt belakang tu adalah mini pelamin yang leh terdapat di Butik Pengantin Dania Ampang
Call me to get the price..


 COMEL KAN PELAMIN NI PUN COMEL MCM YAYA~~
ANYTHING CAN CALL O SMS ME 0129368467 :)

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal