Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Wednesday, 29 August 2012

BAJU PENGANTIN PUTIH MULUS

Khas untuk wanita-wanita yang cantik nak berkonsepkan tema kahwin putih/off white..
kami di Dania Bridal menyediakan baju yang cantik-cantik untuk anda.Contohnya baju yang Kak Nurul dan Marliyana ini pilih.Baju baru pengantin ditempah khas mengikut citarasa dan pilihan warna yang anda minat.Anda juga boleh mengambil pakej perkahwinan yang sedia ada dan tambah untuk baju baru.

Harga untuk baju baru boleh dirunding..hehe




selamat mencuci mata,baju ada terdapat di butik saya..
oh lupa pulak nak bagitahu butik dibuka atas temujanji sahaja ye jadi call saya dulu 0147324987/0129368467

Monday, 27 August 2012

GUBAHAN HANTARAN MERAH JAMBU PUTIH

Hantaran dengan kelainan dalam pemberian buat si dia yang teristimewa tiada tandingan.Hiasan hantaran yang dipenuhi bunga seakan bunga hidup (fresh flower) bermain dengan warna-warna merah jambu dan putih
Keunikkan yang dibawa pasti memukau setiap mata yang memandang..
Gubahan hantaran terbentuk sempurna dengan campuran bunga ros sesuai dengan karektar mempelai yang lembut dan ayu..

PELAMIN RUMAH EKSKLUSIF

Antara pelamin terbaru yang pihak kami sediakan.Nama pelamin ni 'Pelamin Cinta'..
pelamin ini sesuai untuk di rumah,bawah khemah atau pun di dewan.tapi kalau bawah khemah atau dewan kena 3 panel.

Nampak x belakang pelamin ini bunga penuh dibelakang..jangan jelez..memang konsep garden english! hehe
pelamin warna putih atau cream (off white) cuma higtlight dengan gubahan besar bunga kanan kiri bunga pink yang besar siap ada bunga jurai-jurai.Butik Pengantin Dania Bridal Pelamin Garden ini boleh diubah suai mengikut taste setiap bakal mempelai..harga boleh dirunding..

Kalau berminat dengan pelamin ini harga dalam RM1800 untuk pelamin rumah sahaja..
berminat.. 0147324987












Saturday, 25 August 2012

MAKE UP UNTUK HARI RAYA AIDILFITRI

MAKE UP RATES BY DANIA TOUCH

Kat sini Ekin ada list kan makeup rate untuk memudahkan anda semua membuat bajet/servey.
Harga makeup nih telah diambil kira kepada produk yang Ekin gunakan dan skill seorang MUA. My best make-up produk yang selalu Ekin gunakan M.A.C (original), Shu uemura,Make Up Forever, Bobbi Brown, Chanel,Krayolan,Naturactor,dermacous & Dermacolour so berdasarkan kepada harga setiap produk dipasaran maka rate yang Ekin bagi adalah yang terbaik setakat ini. harga adalah tetap, tapi masih boleh bertoleransi.. hehhe..

OUR MAKE UP RATES 2012

Day make-up- RM50.00 (EKIN makeup & Studio sahaja)
Trial Make-up RM50-100
Dinner/Event- RM80.00-RM150.00
Photoshoot- RM180.00
Tunang- RM250.00
Nikah/ Bertandang/ Berinai-RM300
Sanding-RM350.00
Pengapit-RM80.00
(Stayback + Touch up RM 100)

THE BEST MAKE UP RATES

THE BEST MAKE-UP RATES

Nikah + Sanding (same day) RM300+RM 350.00 (RM650.00) RM500.00
Nikah + Sanding (hari yang lain) RM300.00+350 (RM650)

Harga tersebut adalah disekitar kawasan Ampang ,Hulu Langat,Cheras,Wangsa Maju dan area berdekatan sahaja..dan tidak termasuk dengan hair-do.. tambahan sebanyak RM50 akan dikenakan untuk pelanggan yang inginkan hair-do..
Untuk costomer yang berada diluar kawasan Ampang, Hulu Langat, Cheras, Wangsa Maju dan area berdekatan.. Cas pengangkutan akan dikenakan sebanyak RM0.30 perkilometer..(nak bayar tol & minyak..hehhe)

RASAILAH SENTUHAN MAKE UP FROFESIONAL DARI SAYA DANIA TOUCH

Sila baca dengan teliti. Untuk booking, deposit diperlukan, sekiranya customer ingin membatalkan service makeup yang telah di booking harap diberitahu awal dan duit deposit TIDAK AKAN DIPULANGKAN. Harap maklum.

BOLEH LENGKAPKAN FORM DI ATAS ATAU HUBUNGI/SMS EKIN 0147324987/0129368467


Wednesday, 8 August 2012

MINI PELAMIN TERKINI

Assalammualaikum para mempelai dan bakal raja sehari..

Hari ini khas untuk tatapan anda semua contoh mini pelamin tunang atau mini pelamin nikah yang terdapat di Butik Pengantin Dania..Biasanye mini pelamin tunang atau nikah ni kena comel-comel je tak sebesar pelamin masa bersanding kannn.mini pelamin ini sesuai kalau duduk di bawah (duduk atas bantal macam bersila tu) bagi nampak sopan je bila bakal mak mertua sarung cincin.kalau nak nampak exclusive boleh add on kerusi tapi kerusi berkembar la lagi sesuai ikut bajet u alls,

Untuk memudahkan anda semua mini pelamin ini dah siap sekali dengan tag A,B,C,D,E,F,G,H.
Anggaran harga untuk pelamin-pelamin ini bermula rm500 sehingga rm900 untuk pelamin sahaja.

SEGALA PERTANYAAN LEH HUBUNGI 0147324987/0129368467
EMAIL daniabridal@gmail.com


Thursday, 2 August 2012

WALKWAY GARDEN BUTIK PENGANTIN

Walkway atau laluan pengantin ini ada pelbagai rupa dan konsep.Biasa untuk majlis dekat dewan WAJIB untuk ada walkway atau laluan pengantin yang ada red carpet atau flower stands.Tapi sebab event customer ekin ni time malam dan di rumah dan die tak nak red carpet jadi ekin buat design camni untuk die..pagar-pagar kat tepi itu mengantikan flower stands tapi ada juntaian kristal untuk nampak moden dan eksklusif

*lampu ekin letak kat arch dan pagar-pagar..tapi kalau letak flower stands memang tak dapat nak letak lampu so tak sesuai letak flower stands time malam..at least ada backup lampu yang kat luar rumah tue ada.

p/s kena tempat yang ada bumbung/atap kalau nak ada walkway kat rumah(luar rumah) sebab kalau ada masalah cuaca walkway tak rosak (^_^) pihak kami amik security deposit untuk event outdoor ni dan kerugian ditanggung customer kalau barang rosak...

EVENT DEWAN- WALKWAY (Red Carpet+6pcs Flower Stands+Pintu Gerbang)
**red carpet start dari pintu masuk dewan sampai pelamin....

EVENT OUTDOOR (LUAR RUMAH)- WALKWAY (Pintu Gerbang +Flower stands/pagar ikut total pcs ikut kesesuaian+Red Carpet (tak diwajibkan tapi kalau nak letak start dari pelamin sampai hujung khemah pengantin sahaja,,khemah-khemah lain tak masuk ok!)







Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal