Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Wednesday, 8 August 2012

MINI PELAMIN TERKINI

Assalammualaikum para mempelai dan bakal raja sehari..

Hari ini khas untuk tatapan anda semua contoh mini pelamin tunang atau mini pelamin nikah yang terdapat di Butik Pengantin Dania..Biasanye mini pelamin tunang atau nikah ni kena comel-comel je tak sebesar pelamin masa bersanding kannn.mini pelamin ini sesuai kalau duduk di bawah (duduk atas bantal macam bersila tu) bagi nampak sopan je bila bakal mak mertua sarung cincin.kalau nak nampak exclusive boleh add on kerusi tapi kerusi berkembar la lagi sesuai ikut bajet u alls,

Untuk memudahkan anda semua mini pelamin ini dah siap sekali dengan tag A,B,C,D,E,F,G,H.
Anggaran harga untuk pelamin-pelamin ini bermula rm500 sehingga rm900 untuk pelamin sahaja.

SEGALA PERTANYAAN LEH HUBUNGI 0147324987/0129368467
EMAIL daniabridal@gmail.com


1 comments:

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal