Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Friday, 2 November 2012

MAKE UP TUNANG NATURAL

Nama: Suraya
Tempat: Paya Jaras Sungai Buloh Selangor
Perkhidmatan: Pertunangan

masa ni satu hari sebelum tunang,yaya buat test make up dengan ekin.untuk test make up ni biasa ekin buat di butik sahaja 

muka sebelum dan selepas make up
#no edit just add on watermark dan combine picture
*no eyebrow trimmed
*no eyelashes as a request

dekorasi majlis pertunangan yaya yang simple dan eksklusif

Mini Pelamin
Bunga Pom Pom yang diikat kemas di dinding depan bilik suraya..
(cute kan)

Mini kek fondant menjadikan hiasaanya lebih mudah untuk dipelbagaikan disamping kelihatan cantik dan lebih kemas
#Ingat kek fondant lebih sesuai untuk keraian sama ada untuk majlis pertunangan atau perkahwinan kerana untuk mengelakkan risiko kerosakkan untuk perjalanan jauh selain penggunan topping menjadikan hiasan lebih hidup

memori saya bersama suraya
#frust betol gmbar xclear sebab lens problem,,,xreti saya nak edit sebab memang xpandai edit pun huhu :'(

Make yang sesuai untuk pertunangan atau pernikahan
#ekin suka make light je kalau tunang atau nikah request dari kebanyakkan bakal pengantin
Solekan semula jadi

masa ni lagi beberapa menit suraya bergelar tunangan orang wewwittt

Alolo..ayu gitu

SEMOGA BERBAHAGIA BUAT SURAYA DAN AIDIL

3 comments:

  1. Olá Dania, passei para ver as novidades! Nossa que linda roupa e maquiagem.A noiva está linda!!!
    E o a sala estava linda!! Fiquei encantada! Parabéns! Obrigada por visitar o meu blog.Sempre que passar por lá deixe um recado. Beijos.
    Vou deixar um outro endereço se vc quiser visitar e comentar, escrevo por lá:
    http://www.rioeduca.net/blog.php?bid=18
    Deixa um recado por lá.Abraços




    ReplyDelete
  2. hi sis..nak tya, selendang yang yaya pakai tu satu kali kain(satu helai selandang) atau 2? :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal