Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Tuesday, 15 January 2013

PAKEJ TUNANG MURAH 2013 SIMPLE TEMA PINK PUTIH

Ramai yang suka dan minat pertunangan yang sweet dan simple.Ni antara pertunangan yang paling sweet yang +Ekin DaniaBridal  paling suka buat..Syakira ni amik pakej pertunangan dengan pihak kami. Sangat mudah berurusan dengan beliau.

Majlis pertunangan diadakan di rumah syakira Mahkota Cheras..Masa +Ekin DaniaBridal pasang pelamin dah riuh suasana tunang masa tu keluarga terdekat tengah isi door gift..
Esoknya ekin make up kan syakira dengan make up yang sweet natural memang tak nak heavy sangat sebab syakira ni nak yang simple je..

Pakej Pertunangan 2013

Mini pelamin Tunang
Make up Tunang
Baju tunang

Selamat Bertunang buat Syakira & Wan

before and after make up

mini pelamin pilihan syakira
pelamin tunang 2013

pelamin merah jambu sweet
dekorasi bunga mini pelamin

antara prop untuk mini pelamin ini

berseri-seri muka syakira

menunggu cincin yang bakal disarungkan

make up tunang by me ekin dania bridal

pakej pertunangan murah

door gift buat tetamu simple dan cantik

hehe bakal pengantin dan saya
JANGAN LUPA MESTI LIKE FANPAGES 
@Butik Pengantin Dania ~~
UNTUK SUPPORT KAMI

3 comments:

  1. Admin, pm sy harga pelamin mcm ni..missuna89@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Salam, boleh sy dapat quotation untuk Pelamin mini+mekaup+Baju bertunang kalau bt majlis di Gemas. Akak email kn di syafinashashim@yahoo.com

    ReplyDelete

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal