Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Sunday, 23 December 2012

MAKEUP DINNER MURAH HOLIDAY VILLA SUBANG

Kali ni +Ekin DaniaBridal  nak berkongsi tentang pengalaman ekin make up dinner untuk 5 orang..dari tengah hari start pukul 2.00pm sampai pukul 7.00pm di Hotel Holiday Villa Subang. Pengalaman make up yang best jugak sebab biasanya ekin make up dinner di butik je tapi kali ni make up di hotel.. itu pun ekin replace make up by mua sweet sebab anaknya demam masuk hospital. Daripada make up tunang di shah alam ekin terus pergi ke subang.Alhamdullilah dapat feed back make up dari client yang suka dengan sentuhan ekin sebab mereka totally different that night.Kesemua mereka bertudung so takde buat rambut..kalau ada next time boleh panggil assistant to incharge kihkihkih Selain daripada itu permintaan mereka nak make up yang sangat2 light simple natural tapi nampak vogue (dah jangan nak lebih-lebih ekin masyarakat benci nanti hihi)

Make up Dinner  RM80 per person
Transport charge+ tol + parking(lobby hotel) RM50

kalau sesapa yang berminat boleh la call/sms ekin untuk booked make up dengan ualls

*eye lashes sendiri punye :)
*hair do add on rm30

aksi yang sempat dirakam oleh encik Lee masa make up kelakar

before after makeup dinner

amboi suka la tue..dah macam raja ema lak

comelnya saya nak make up manja2 ngioww..hehe
before after makeover

alolo ayu gitu....

before after makeup

rasa makin muda pulak

sempat pose walaupun bz dengan hp yang xberhenti berdering dari tadi..al maklum orang kuat event ni

alhamdullilah bila semua settle make over pasni amik make up dengan ekin lagi ye tiap2 tahun hahaha
sempat pose masa nak balik ni nampak je pokok krismas depan cafe

MAKE UP RATE BY MUA EKIN

Day make-up - RM50.00 (ekin makeup & Studio sahaja)
Trial Make-up RM100 (di butik sahaja)
Dinner/Event - RM80.00 - RM150.00
Photoshoot - RM180.00
Tunang - RM250.00
Nikah / Bertandang / Berinai - RM300
Sanding - RM350.00
Pengapit - RM80.00
Hair-do- RM80 - RM150
(Stayback + Touch up RM 100)

call/sms 0147324987
facebook Dania Bridal

0 comments:

Post a Comment

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal