25 December 2012

PAKEJ TUNANG 2013 MURAH TEMA MERAH PUTIH MODEN ENGLISH

Alhamdullilah selesai majlis pertunangan mimi yang diadakan di setapak. Malam sebelum itu kami pasang pelamin dalam satu jam setengah dan esoknya ekin start make up dan buat hair do sekali. Tema tunang mimi ini agak berbeza sikit sebab menggunakan kombinasi warna merah putih dan hitam.Nampak kan baju tunang mimi warna merah dan hitam jadi untuk elakkan pelamin jadi gelap ekin mainkan dengan warna putih dan merah. Nasib baik mimi suka sebab mimi ni client last minute seminggu sebelum majlis baru decide baju tunang yang dia pilih di butik. Masa majlis mimi nampak happy sangat sebab masa make up dia dah request tak nak buat sanggul just nak lepaskan je..jadi ekin iron curl rambut untuk mimi untuk nampak lebih ayu. Nasihat ekin kalau majlis dah dekat tidak perlu untuk rebonding rambut biarkan rambut dalam keadaan biasa.. senang sikit kalau nak buat rambut takdelah kaku sangat..

apa lagi jom cuci mata

Ni pakej yang mimi amik di Butik Pengantin Dania

PAKEJ TUNANG RM950
Mini pelamin
Baju tunang
Aksesori lengkap
Profesional make up & hair do

before after makeup

selamat bertunang ye mimi

bakal ratu sehari ni..cepat2 kawin ye

pakej tunang dan makeup dari butik pengantin dania

mini pelamin moden english 

pelamin dengan tema warna putih dan merah

inilah hasil dekorasi pelamin

mimi dan kawan-kawan 

nak jugakkk masa last touch up pasang pelamin ok ekin gambar sendiri kalau takde tak sah grrrr

DAPATKAN PAKEJ TUNANG 2013 DENGAN HARGA YANG RENDAH MENGIKUT BAJET ANDA







2 comments:

  1. dekat mana lokasi kamu?

    ReplyDelete
  2. klau tunang,make up n baju berapa ye??

    ReplyDelete

BUTIK PENGANTIN DANIA © . Designed by MaisarahSidi.com