Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Tuesday, 18 September 2012

CLASS MAKE UP WITH MY SIFU EZZAT ZIKRY

Mula la kann..cerita pasal bab-bab clas make up ni..nak memperkenalkan antara sifu yang saya berguru untuk memantapkan lg skill make up saya.Jangan rasa diri tu dah tinggi bebenar kalau dapat jadi make up artist untuk program tv..sebab saya pun bermula dari bawah untuk jadi make up artist..nak kata pro tu saya rasa belum layak lagi sebab make up artist yang legends pun tak pernah kata diri die tu  pro.Key word untuk make up kita lebih cantik berguru la dengan mentor kita,,selalu keep in touch dan yang paling penting "jangan hina make up org lain walau cmne teruk pun sebab ia adalah salah satu cermin diri kita"..saya pun masih belajar dan akan selalu belajar.Class ni saya amik masa saya tak da job wedding untuk memenuhi masa lapang.Antara gambar yang saya boleh kongsi








0 comments:

Post a Comment

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal