Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Thursday, 20 September 2012

MAKE UP NIKAH TAMAN MELATI SETAPAK

Nama Pengantin: Nurul Aida & Muhamad Arsyad

Pengantin ku kali ini kak Nurul yang cantik lagi ayu gitu..Senang sangat berurusan dengan kak Nurul.Kak Nurul ni amik make up nikah dan sekali pakej untuk pelamin dewan,baju dan make up sanding sekali..
Masa datang rumah kak Nurul nampak kucing dari jauh yang besar2 tau..dah kecut perut dah la penakut kucing..nasib baikla..kucing ini tak buat perangai..hahaha memang kelakar..

Then ekin terus fokus make up..masa datang tu pun dah plan nak make up classic dan ekin tak cukur kening pun untuk kak nurul sebab request dari die. majlis bermula malam lepas isyak..Jom kita tengok gambar..














ME & KAK NURUL




TAHNIAH KAK NURUL..
CANTIK KAK NURUL MALAM TU..

0 comments:

Post a Comment

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal