Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Wednesday, 12 September 2012

TEMA PENGANTIN WARNA WARNI PAPER LANTERN

Alhamdullilah berpeluang lagi untul update latest pengantin kali ni.Kali ni tema yang amat menyeronokkan sebab warna warni.Semua warna ada korang rasa??? Ekin buat dekorasi khemah banyak tu dalam 10 khemah..semua ekin pasang paper lantern..buat keje bersama dengan my bestfriend "hidayah"..belajar account tetiba kena buat benda cmni..takpelah demi kwn baik kan.kiteorang bermalam kat jasin satu malam je.Hotel semua disediakan memang terharu dengan tuan rumah.
Ni antara gmbr yang ekin boleh kongsikan

Tema:Warna warni
Perkhidmatan: Dekorasi 10 khemah,Make up Sanding, Dekorasi Bilik Tidur








Twins of EKIN kihkih

lepas majlis tu baru ekin sedar,xsnap gambar dekorasi bilik tidur..adoi frust betul.xpela next time belajar dari kesilapan.Apa lagi ye tema pengantin kali ni nak yang pelik2 la hehe





0 comments:

Post a Comment

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal