Followers

SILA LENGKAPKAN FORM INI UNTUK DAPATKAN SEBUT HARGA

NAMA:
ALAMAT EMAIL:
NO TEL/HP
TARIKH MAJLIS
LOKASI MAJLIS
KONSEP & TEMA MAJLIS
BUDGET MAJLIS(MAX)
SILA TANDAKAN PERKHIDMATAN YANG DIPERLUKAN PAKEJ LENGKAP(KATERING/KHEMAH/ANDAMAN RUMAH)RM13.90
PAKEJ LENGKAP (KATERING/DEWAN/ANDAMAN DEWAN)RM14.90
PAKEJ RUMAH
PAKEJ DEWAN
PAKEJ TUNANG
MINI PELAMIN NIKAH/TUNANG
BAJU TUNANG
BAJU BERSANDING LP
PELAMIN BERSANDING-DEWAN
PELAMIN BERSANDING-RUMAH
PELAMIN BERSANDING-BWH KHEMAH
AKSESORI LENGKAP
HIASAN BILIK TIDUR
HIASAN TANGGA
HIASAN MEJA BERADAP
WALKWAY
KATERING
KHEMAH
FOTOGRAFI
MAKE UP TUNANG
MAKE UP NIKAH
MAKE UP SANDING

Form provided by Freedback.

Tuesday, 18 September 2012

PERNIKAHAN DAN PERSANDINGAN BABY BLUE

Salam semua..pengantin ni adalah sepupu ku nama dia Aminah..takde bersanding pun cuma buat majlis makan beradap je.semua hantaran hiasan bilik tidur semua pengantin buat sendiri kahkahkah..saya datang bawa diri je dan make up untuk dia.senang kan keje tapi jauh perjalanan sebab pengantin di mersing johor tu..
Biasalah sambil bercuti kita buat keje kan..Sepupu ku ini cuma amik make up dan sewa aksesori sahaja..
Malam nikah dan esoknya buat majlis makan beradap..

Antara gambar yang encik photographer ni amik..thanks ye sebab sharing






masa majlis makan beradap pulak...





make up yang soft n natural..
apa2 pertanyaan leh sms/call saya 0147324987

0 comments:

Post a Comment

Anda juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Dania Bridal